luni, 28 iunie 2010

i have been sniffed

de ceva vreme, nu am mai avut timp sa ma iau de tot ce mi se intampla zilnic, ca atare nu am mai scris pe blog... DAR astazi s-a intamplat CEVA!

in tramvaiul 25, stateam pe scaun si "visam" la cum o sa-mi mai faca niste circumvoluptiuni pe creier dentista cu mirifica freza; la plaza, urca puhoiul de oameni care mai de care mai alesi...

si stand eu in my little pink bubble of joy aud din spate niste zgomote, nu le dau importanta si continui sa ma plimb printre masele cu freza... si iar aceleasi zgomote! intorc putin capul si vad un nene pe la 50 de ani, care era cu nasul f aproape de gatul meu.

replica lui la privirea mea agresivo-surprinso-WTF??? a fost "mirositi bine!"

speechless is what i am si toata lumea stie ca nu mi se intampla foarte des asta...


p.s. am uitat sa mentionez ca "flacaul" era genul pe persoana care ar purta un tatuaj din ala cu sirena

2 comentarii:

dragonfly spunea...

numai eu sa am parte de flacai de genu asta?:P daca nu te-ar fi adulmecat nea ala cu posibilu tatuaj, despre ce ai mai fi scris? :*

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!