luni, 18 martie 2013

how to...

acum cateva postari, va povesteam ca mi se intampla lucruri minunate si nu vreau sa le tin doar pentru mine, asa ca ... m-am tuns :)

se facea ca intr-o zi mi s-a pus pata sa ma tund si vroiam sa ma tund ATUNCI si nu in alta zi. din motive obiective, tipa la care ma tunde de 7 ani, de la nunta sora-mii, unde mi-a facut parul in asa fel incat tot nu-mi dau seama daca eram eu, nu putea. Asadar, in drum spre serviciu, m-am oprit la Abatte (asa se scrie??) si mi-am facut o programare pentru a doua zi dis de dimineata.
Lumea mea a inceput sa se destrame in momentul in care am auzit ca ma va tunde Adrian! Un barbat cu foarfecele in parul meu? Are you shitting me? Am vazut barbati cu foarfece in mana si nu a fost de bine DELOC! Dupa ce mi s-a spus de diverse persoane (acum imi dau seama ca nu erau pareri foarte credibile) ca barbatii tund mai bine decat tipele si bla bla bla, m-am linistit un pic... cat sa nu imi explodeze inima!
Am ajuns acasa, m-am spalat pe cap ca sa nu ii uleiez manusitele lui Adrian cu parul meu jegos si m-am culcat fericita ca maine dimineata ma voi tunde si voi fi implinita, frumoasa si tunsa!

Ajunsesem la 9 la Adrian care ma tundea voios cu spatele la oglinda... sa fie mai spectaculoasa schimbarea si cand ma voi intoarce sa fiu uimita de noul si superbul meu look! Radeam amandoi cu gura pana la urechi si tot salonul era fericit pentru mine si tunsoarea mea cea noua! Nici ca se putea mai bine! Era si timpul sa renunt la aceeasi persoana care ma tunde de 7 ani! Adrian se declara multumit, ma anunta ca a terminat si ca este grozav! Nici nu putea fi altfel!!!

Intoarce scaunul si.... AAAAAAAAAAAAAAAAA!
A venit primavara si eu trebuie sa port caciula! Primavara! Caciula!
Adrian, relatia noastra se incheie aici! Poti sa iti bagi scaunul, oglinda si foarfecele... unde stii tu!

Toata increderea se indreapta catre persoana care ma tunde de 7 ani. Ea sigur o sa stie ce sa faca! Ha, nu am de ce sa imi fac griji!
Din pacate, vreo... 6 luni nu am ce sa ii fac parului tau! Macar sa iti alegi o caciula frumoasa si nu foarte groasa!

.... bine ca m-am trezit si totul a fost doar un vis!

P.S. Mirela, persoana care ma tunde de 7 ani, still rules!

Niciun comentariu: