joi, 9 noiembrie 2017

Dieta - faza pe sală!

Bineînțeles că acest post vine cu întârziere că doar am fost ocupată la sală! :)
Totul a început acum vreo trei luni și ceva (cred!!!) am găsit o super-mega-promoție la o sală dedicată doar femeilor și am zis ASTA E! Continui dieta și bag și sport, pfffff!, ma fac fotomodel până la Crăciun!
Așadar, mă duc la cursul de pilates mândră de decizia mea și pregătită să fac caloriile să urle, mai ales psihic, că fizic e complicat oricum, și ce să vezi? Băi, eu am mai fost la pilates, dar niciodată doar cu 3 persoane și niciodată nu mi-am scuipat plămânii în timpul orei respective! Cred că m-au ajutat foarte mult si "amenințările" instructoarei care mi-a spus de vreo 20 de ori că acum mă lasă să fac cât pot eu, daaaar, de data viitoare,... Mă scuzați că vă inoportunez, dar data viitoare o să am cu 30 de kg mai puțin ca să pot să îmi pun genunchii lângă urechi, așa cum vreți dvs???


Așadar, după doar o maiestuoasă ora de pilates, am renunțat la sală!


Au urmat 2 săptămâni în care mi-am plâns singură de milă că nu îmi mai găsesc motivația, cheat meal-ul s-a transformat în mai multe meal-uri și cântarul nu se mișca nici de al naibii! Într-un final, am luat taurul de coarne și m-am înscris la o altă sală, bine promovată de duduiul din dotare. De data asta, sală din aia cu aparate, greutăți și cursuri colective. Și da, m-am ținut de ea de 2 luni incoace :)


Nu, nu o să reușesc sa devin chiar fotomodel pana la Crăciun, dar tot scap de 20 de kile!

Niciun comentariu: