vineri, 19 iunie 2009

just fuckin' accesorize!

am inteles, mi-a spus o pasarica sau cum vreti, ca se poarte accesoriile si ca ,de obicei, trebuie sa se asorteze cu ceva!

sa zicem ca... e ok! daaaar atunci cand iti accesorizezi ROBA aia de la absolvire, cred ca ai o problema destul de mare... sau poate totusi nu am inteles exact cum e asta cu accesoriile!

asadar, marti o fost marea festivitate de absolvire unde noi a trebuit sa stam ca niste papitoi vreo 2 ore cu niste robe negre si esarfe portocalii (parca eram la conferinta PD-L) intr-o sala a carei temperatura era ceva mai ridicata decat aia din iad! so, stateam noi 500 de dobitoci cu robele, esarfele si cacaturile (nu am nici cea mai vaga idee cum se numesc) alea pe cap si ne strigau ca la taiat! dupa strigare, urcai pe scena pe o parte, dadeai mana cu toti profesorii (singurii 3 care au venit) si coborai prin cealalta parte! deci 10 secunde in care majoritatea salii se intreba cine dracu esti si de ce nu te stie din facultate!

anyway, nu asta este important, ci faptul ca am observat la unele colege ACCESORII aplicate pe... roba! si anume, curele... si nu, nu simple ci lucioase sau cu paiete!
how hot is that? cand toti aratam ca niste dobitoci, sa vina astea doua si sa straluceasca ele (la propriu) pe scena!

Un comentariu:

dragonfly spunea...

tu fata, daca noi nu suntem trendoase, nu inseamna ca celelalte nu pot fi:P alea sunt dovada vie de fufish style...le mai trebuia o papornita atarnata pe mana si gata...erau perfecte pentru a defila pe podiumul prezidat de preda, buzdu si ala pe care nu-l cunosc:D noi suntem NOI, si nu tre'sa stralucim prin paiete, ii eclipsam pe aia cu inteligenta noastra;;)

ps. cacatu ala de pe cap se numeste toca:)