marți, 20 octombrie 2009

... de iarna!

si despre cum de o saptamana incoace sunt vanata de frig!

as we all know a venit frigu... chestia aia cu vant, ploaie si grade mult prea putine, dar caldura in calorifere s-a lasat asteptata si inca se lasa asa ca sor-mea a decis sa faca scandal la administratie ca murim dracu cu turturi la nas in casa.

zis si... nefacut ptr ca la administratie trona frumos un mare afis pe care scria CA CAldura e oprita de la radet si 2 numere de telefon... and the fun part begins!

... a sunat si a raspuns o madama usor isterica si cu chef de cearta, care a spus ca se fac reparatii la instalatie si nu se da drumu'! sor-mea cu gandu' ca toti in casa suntem vineti a intrebat-o mai in gluma, mai in serios "pai acum se fac reparatii? cand a venit frigu'?", aia isterica a replicat "nu stiu, doamna, eu nu fac reparatii!". sor-mea care se starneste usor i-a spus ca ea (doamna isterica) reprezinta radetul in convorbirea de fata asa ca are tot dreptul sa o intrebe... madama cu isterie nervoasa replica... prepare ca e mai ceva ca dumnezeu...:"doamna, eu nu reprezint pe nimeni, ma reprezint doar pe mine!!!"

cred ca pot sa rest my case, sa spun ca prostu nu e prost destul daca nu e si fudul si sa ma duc sa mai caut o patura!

p.s. sper sa supravietuiesc in noaptea asta! pray for me!

p.p.s. latest obsession :)


Lenka - The Show (Official)
Vezi mai multe video din Muzica

Un comentariu:

Anonim spunea...

frigu' e o iluzie, o iluzie pur senzoriala, de la vizuala pana la dermica, dar niciodata faptica, ca doar e o iluzie :D

cand te scoli dimineata din pat, cand, adormita, iti lovesti sperantele din ziua aia de dintii realitatii, cand, apoi, astepti in statie si faci barcuta atat de subtil, cand o amintire te insufleteste cateva secunde si profita ca ramai un pic dezbracata..., cand te pui in pat sa dormi, te uiti pe tavan si te inveleste in loc de plapuma, mai viu si mai dureros ca niciodata.

nu poti sa traiesti fara sa il simti in tot corpul, fara sa te gandesti mereu la el, la frigu' din mintea ta :))

p.s.: frigu' makes me feel alive. la propriu ;))