long story short, am facut cheesecake din ala bun cu crusta and all, american style! :D
reteta este destul de simpla, numai ca eu nu respect most of the times reteta...
asadar, avem asa:
Blat (aka crusta):
20 de biscuiti .... WHAT? astia nu stiu ca eu gatesc, de obicei, pentru o armata?
BUUUUUN! dublam tot!
50 gr unt, adica 100!
Umplutura:
800 gr. branza de vaci... pe asta nu o dublez ca lesinam cu totii
1 cana de zahar - hai, c-o las asa ca imi suna bine si deja sunt in a good mood ca sa ma mai lupt cu reteta
4 oua - STIU ce fac astea... leaga TOT!
1 budinca de vanilie! NUUUUU, asta trebuie mai multa! sunt sigura ca o sa fie si mai buna cu 2
acestea fiind zise, m-am apucat de blat! prea putini biscuiti, prea putin unt, arata... ciudat, hai sa mai pun si un pic de scortisoara, am reusit sa-l pun in vas si sa-l bag la frigider!
umplutura, mare amestecatura... fara incidente prea mari, in afara de faptul ca am scos din greseala mixerul din priza si cand l-am rebagat in priza, a ajuns un pic de umplutura si pe tavan...
bagam la cuptor, miroase bine, scot de la cuptor, NU astept sa se raceasca si my whole world ends cand o scot din vas si 3/4 din blat ramane acolo, nu s-a clintit, nu s-a miscat, NU NIMIC!
de buna, cica a fost foarte buna, numai ca arata ca un gandac cu picioarele amputate...
am luat o pauza de 2 ore si am luat-o de la capat! blat, umplutura, frigider, cuptor, NU am mai scos-o din tava pana aseara, cand pot sa spun fara nici o falsa modestie ca it rocked!!!
5 comentarii:
hahahaha!!you have my respect, eu nu as fi reusit. task too advanced.
ce ai facut cu aluatul de pe tavan?
a picat in compozitia a doua :P
it's all been taken care of!
siiissssssss, ai uitat de smantanaaaaaaaa :))
loool, acum vad de cand a post-ul asta :)) intre timp reteta s-a perfectionat :P
ma simt jignita ca ai putut crede ca mi as fi uitat sau mi s-a lipit crusta dupa atata timp...
no more cheesecake for you!!
Trimiteți un comentariu