joi, 29 ianuarie 2009

pe romaneste...what the fuck?


azi a venit madam administratora sa-mi aduca o chitanta de la nu stiu ce intretinere pe nu stiu ce luna... whatever!

mi-am aruncat un ochi pe ea si am vazut o suma plus AGP 5 lei... cand a venit sor-mea am intrebat-o ptr ce sunt aia 5 lei... nu ca statea in 5 lei dar ma gandeam ce e in afara restului de chestii

raspunsul a fost unul la care nu m-as fi asteptat nici intr-un milion de ani... "e pentru ca avem caine si consuma chestii!"

mai ce-i drept, jesse a mea citeste in fiecare noapte tratate de medicina si ca sa nu ne deranjeze iese pe holul blocului unde consuma lumina blocului, asadar trebuie sa plateasca pentru ea. aaa si sa nu uit ca se plimba toata ziua cu liftul... cand in sus, cand in jos si din cand in cand mai tine liftul ocupat intre etaje!

ce dracu? ce consuma un caine? ca de spalat nu o spal la subsol ca sa folosesc apa blocului, de citit... nu e prea inteligenta totusi! si daca ar citi, as pune-o sa-mi citeasca si mie cursurile cu voce tare sa mai prind si eu ceva din zbor...
p.s. poza am pus-o in caz ca va intrebati cum arata un caine care citeste tratate de medicina :P

Un comentariu:

blueaqua spunea...

eu cand ti-am zis ca jess e o comoara, nu m-ai crezut:P na, citeste, se plimba cu liftu, face baie in piscina blocului, exploreaza catacombele de sub bloc....senzational...catzelele mele dorm toata ziua, mananca, dorm, mananca, des temps en temps mai dau din coada si latra....banal!in locu tau, as plati mai mult de 5 lei, doar asa sa sa ma dau grozava in fata vecinilor ca catzaua mea e mai cu motz decat cainii lor:D sa crape fierea in ei>:)