miercuri, 8 iulie 2009

people these days!

oamenii de neanderthal au trait acum mult mult mult timp (nu stiu exact cand, dar destul)... that's so wrong! si am si dovada care atesta ca neanderthalii inca exista!

eu mi-i imaginez pe oamenii astia in felul urmator: el pleaca sa vaneze, ea ramane acasa cu puradeii si curatenia... chestii din astea de epoca de piatra. iar cand domnul neanderthal termina de vanat, trage un strigat de oriunde ar fi ca sa auda doamna neanderthal, sa stie ca se intoarce si sa pregateasca focu' pe care urmeaza sa fie pus mamutul! pare destul de ok pentru o perioada in care nu se putea da bip sau sms...

e, mergand pe acelasi concept, tanti care vine sa ne citeasca si sa ne ia banii pentru lumina, simte nevoia sa zbiere LUMINA!!!! eu stau la 6... si o aud clar si tare de la etajul 10! si tot ea e aia ofensata cand ii spun ca nu e nevoie sa bata cu cheia in usa pentru ca exista sonerie!!!!
but wait, in neanderthal nu existau sonerii!

si acum un exercitiu de imaginatie: care credeti ca e reactia lui jesse la strigatul neanderthalian si batutul cu cheia in usa al lu' tanti cu lumina?

7 comentarii:

al1ss spunea...

face pipi pe ea?? :D jokin'...

Oana spunea...

aia e faza de cand e cineva in casa... :P

skythes spunea...

casca?!

Oana spunea...

ceva asemanator, dar cu zgomot! :)

Twister spunea...

si-aprinde o tigara si te intreaba blazat ce pedigriu' ei a fost aia?:D

Oana spunea...

=)) cam asa ceva!
asta in timp ce citeste un tratat de filosofie!

Admin spunea...

Vai mi-o imaginez =))