marți, 6 octombrie 2009

the biggest epiphany!

aveam cu momo o discutie filosofica despre... gradinite, cand mi-am dat seama ca eu "muncesc" la educatia mea de aproape 20 de ani!!!

da, ai mei m-au dat la gradinita la 3 ani si, in timp ce majoritatea copiilor urlau dupa mama, tata, bunica, fratele sau cainele, eu ii ziceam maica-mii sa plece acasa. cred ca mi-a placut si m-am simtit foarte confortabil din moment ce in ultimul an de gradinita aproape i-am impus educatoarei sa fiu eu vara... pentru ca aveam rochie rosie!!! bineinteles, ca am fost vara!

cred ca si in 1-4 mi-a placut ptr ca am fost pretty tocilara... premiul I every freakin' year! prin generala m-am tampit cu "the cool kids" si andreei ii era frica de mine (imi pare rau! i had to be one of them!), dar in liceu mi-am revenit si m-am intors la "the nashpa kids" si chiar mi-a placut! am intalnit oameni foarte misto cu care sunt prietena si acum.

si am mers si la facultate, unde am intalnit alti oameni misto si mi-a placut si acolo! acum astept sa vad ce oameni mai sunt si pe la master

... asta pe langa toate "pietrele puse la temelia educatiei mele!" :)

3 comentarii:

virgil spunea...

i-ai impus educatoarei...pai erai o jmekera, te-ai autoeducat, da, da!

Oana spunea...

smechera nu sunt si nici nu o sa fiu vreodata ptr ca nu am inteles asta cu smecheria, dar stiu sa ma plang al dracu' de bine! :)

Admin spunea...

Puterea vointei, Turkey, puterea vointei. In termeni medicali, control freak :D