joi, 13 octombrie 2011

respect!

de cand a dat frigul, am reusit sa relationez cu pitzile cu mana erecta, am inteles, in sfarsit, ce le mana sa isi poarte asa geanta, mi s-au deschis ochii, am vazut nirvana... si vreau si eu sa-mi port geanta astfel!

dar sa incepem cu inceputul!
asadar, afara este frig - al dracului de frig, if you ask me - ca atare, apar si cele 3 straturi de haine. eee si de aici incepe si... situatia!
avem asa: maieu, camasa, pulover si o geanta purtata intr-o parte! stiu, stiu, unde e problema?

problema apare in momentul in care incepi sa mergi, geanta se freaca de corp, hainele se ridica si eu, ca o gratioasa ce sunt, incep sa le trag, sa le indrept si sa le blochez in pozitia initiala... da, da, eu eram aia cu mana sub primul si al doilea strat de haine! eu sunt ciudata la care se uita toata lumea si se intreba de ce imi iese mana prin decolteu!

decizia a fost luata, psihicul a fost pregatit, familia de asemenea, traumele copiilor have been taken care of, geanta a fost cautata, dar... nu a fost gasita NICI o geanta pe care sa o port asa! am genti rosii, negre, verzi, mov si toate sunt "postas style"

asa ca toata lumea sa faca bine sa se obisnuiasCA CU faptul ca imi trag, imping, indrept, rasucesc si tin cu mana hainele de pe mine...

aaa, btw, nu sunt singura! asa ca o rog pe domnisoara cu rochia albastra de ieri sa ne spuna cum procedeaza ea :P

2 comentarii:

Admin spunea...

Eu zic sa iti schimbi garderoba pe o salopeta. nu mai ai probleme. :D

Oana spunea...

duuuuude, da! ma si vad in salopeta!