joi, 3 septembrie 2009

eu si... cabina de proba!

noi doua, adica eu si cabina de proba, avem o relatie f speciala de... RUN, Forest, run! cel putin din partea mea!

se intampla asa... intru in cabina fericita, curata, uscata si ies de parca as fi alergat cot la cot cu campionul mondial la maraton... adica transpirata si rosie la fata, dar ATAT de rosie incat se uita tot magazinul la mine crezand ca am dat ture de cabina de proba!

ei bine, nu am dat ture in cabina!

de obicei cabina e mica si eu sunt paranoica din fire, iar combinatia asta duce la transpiratie si roseata! intotdeauna mi se pare ca nenorocita aia de perdea se da la o parte si toata lumea ma vede in timp ce ma schimb, aud voci pe afara si ma gandesc ca stau sau ca am stat prea mult acolo asa ca ma grabesc si nu mai nimeresc cracu de la pantaloni sau maneca de la bluza si... lovitura de gratie... chestia aia numita cabina e PREA mica, nu are geamuri, perdeaua e bine trasa ca sa nu vada nimeni vreo bucata din degetul mic de la piciorul stang asa ca locul ala pare ERMETIC... si eu sunt usor claustrofoba!

si am incalecat pe-o sa si v-am povestit despre cabina de proba asa!

4 comentarii:

al1ss spunea...

holy smoly dar tu esti mai stresata ca mine.
Draga, si daca te vede cineva in chiloti in cabina de proba ce?! kiss my big ass as zice eu in timp ce sunt in stare sa-mi refac si machiajul acolo... sa nu mai povestesc despre prinsul parului care imi ia 5 min... ca mereu imi sta o suvita aiurea. S-a facut coada? si ce daca? sa astepte, ca si eu am asteptat, nu??!! cel mai tare e la mini prix cand iau cate douaj'de toale si le probez si in mai multe combinatii =))

Admin spunea...

=)) Genial! Turkey nu e numa paranoica, e si trecuta prin multe. La Viena am dat peste cea mai helpful person ever probabil, la un magazin de lenjerie. Noi n-am avut timp sa ne dezmeticim, ca vinzatoarea ne intrebase daca ne poate ajuta, vazuse privirile noastre curioase indreptate spre cabina in care era Turkey, si si intrase peste ea pina sa avem noi timp sa raspundem ceva. Cit a ajutat-o, numai Turkey ne poate spune :P

Admin spunea...

@al1ss: remind me sa iau o camera video sa le urmaresc pe-alea de stau la coada la Mini dupa tine in timp ce probezi, schimbi, incerci din nou, faci un permanent, vopsesti unghiile si ce-oi mai face tu in cabina ;;)

Oana spunea...

practic tanti aia mi-a pus tzatzele in sutien and gave a new meaning cum ar trebui purtat un sutien :P

bagacioasa si scary, dar ... a fost de bine! :)