joi, 19 martie 2009

despre...

... nu stiu despre ce!
aveam o idee, dar mi-a trecut! they always do that...

asadar, nu dorm bine noaptea pentru ca nu-mi gasesc pozitia buna, in care sa nu ma mai doara spatele de hoasca batrana ce sunt! de aici, vine si irascibilitatea, dorinta de a omora pe cineva! nu pe cineva anume, ci pe ala care-mi iese primul in cale.

in perioade ca asta, imi dau seama ce ma enerveaza si nu ma isterizeaza pe moment!

zilele astea mi-am dat seama ca nu inteleg ce dracu vede majoritatea muierilor la carnatii aia soiosi de flamingo/tango/mango sau cum dracu i-o mai chema! ....aaaa am uitat boys! adevaru' e ca sunt cam boys ca au fete de clasa a6a, daaaaaar corp de culturist la pensie

no really now! ce dracu se isterizeaza pana la combustie cand ii vad pe aia miscandu-se lasciv? they are really groce and slipery... de la kilu de ulei pe care l-au folosit sa fie "sexy"!

singura experienta de gen, si anume cand am fost (din greseala) la un asemenea "show", a fost acum 4 ani cand eram eu tanara si scapasem singura prima data la mare cu vacile (adica prietenele mele). eram noi in ring din costinesti (prima si singura data in costinesti), dansam, beam ca doar eram singure si ne faceam de cap, cand apar astia... flamingii! isterie ca aia nu cred ca se poate intampla nici cand te anunta pilotu' ca avionul a ramas fara motoare, aripi si cabina!

am vorbit prea mult de sarmale reci si soioase asa ca imi trebuie o gura de aer rece... ma duc!

p.s. uite ca mi-am gasit si ideea... nu era aia de la inceput, dar merge

Un comentariu:

Ciupanezul spunea...

Am un remediu si pentru durerile de spate. Si la remediu asta nu exista repercursiuni, cel putin nu la mine! Seara sau dimineata cand ma bag la somn am 2 perne, una ortopedica (sau cum ii mai spune) pe care dorm si una din fulgi ecologici pe care o pun SUB spate in zona lombara. In combinatie cu remediul pentru sforait nu e prea ok, dar garantat ai un somn mult mai odihnitor si mai multa energie a 2-a zi.