marți, 24 martie 2009

RATB - intamplari "haioase"

... din cauza carora am intarziat la intalnirea cu profa de licenta si am facut spume mai rau ca marea, iar vena aia de la cap care mi se umfla cand ma enervez... a explodat!

se facea ca ieri trebuia sa ajung mai devreme la facultate ca sa vorbesc cu profa de licenta, asa ca nu aveam timp sa stau sa ma duc sa-mi fac abonament, deci mi-am luat bilet... sau am incercat sa-mi iau!

am ajuns la casa de bilete (suna ciudat, daaar asta e) si...supriza!... era scris pe o foaie, cu rosu, VIN IMEDIAT!

oh great! imediatul ala s-a facut 15-20 de minute, timp in care se stransesera vreo 4 persoane si o asteptau pe madam cu bilete, care a aparut ca o floricica cu o sticla de cola in mana!

azi, am vrut sa-mi iau din nou bilet, pe care sa-l folosesc pana la eroilor unde imi faceam abonament!

de ce ar fi azi mai rau ca ieri? pentru ca azi era tanti aia acolo, dar cand am ajuns eu tocmai incuia si, desi am rugat-o, sa mai stea 20 de secunde sa-mi dea un nenorocit de bilet, pentru care aveam fix 1.3 lei ca sa nu mai stea sa-mi dea rest, a incuiat mai departe, mi-a facut semn cu mana ca nu si a plecat! nici macar nu s-a uitat la mine!

s-ar putea crede ca tocmai pleca femeia acasa dupa o lunga zi de munca si eu ca o nesimtita ce sunt o tineam peste program! din pacate, nu stiu pentru cine, era in timpul programului...

bineinteles, ca urmatoarea casa de bilete este la mall, adica la 3 statii, unde a trebuit sa cobor ca sa-mi iau bilet ca pana la eroilor e ceva de mers si parca imi stau bine in buzunar 50 de lei

4 comentarii:

Ciupanezul spunea...

Pentru tine e bine ca te gandesti la aia 50 de lei. Eu am de platit 2 amenzi din luna ianuarie, doar pentru ca nu au nici o casa de bilete de la Semanatoarea pana la Eroilor. O fi bine sa faci blatul?

Oana spunea...

nu stiu daca e bine, dar stiu ca merita astia de la ratb sa faci blatu atat cat se poate!

Ciupanezul spunea...

Da, si cum te prinde te si F**E. Da nu asa la suprafata, ADANC! Abia ieri am platit amenda. Mentionez ca e deja joi 09.04.

Oana spunea...

sper ca-ti dai seama ca ai iesi muuuult mai ieftin cu abonament...