luni, 30 martie 2009

another type of AA

Ma numesc Oana si sforai... si nu stiu asta din povesti, ci m-am "surprins" chiar azi!

Sor-mea imi spune de ceva vreme ca as putea sa tin un concert alaturi de cel mai mare sforaitor al lumii, dar nu am vrut sa o cred. Cum? Eu o persoana asa delicata (yeah sure!) sa sforai? Exclus!

...asta pana azi cand m-am bagat in pat sa dorm un pic pentru ca ma trezesc foarte dimineata! din ce motiv nu stiu ca nu am nici porci, nici gaini si nici nu merg la camp

Asadar, spuneam ca m-am bagat in pat sa dorm si, in timp de adormeam, adica in perioada aia cand nu stii ce e vis si ce e realitatea, am auzit un grohait ingrozitor! Semana cu un grohait de porc sau ca atunci cand rade cineva si grohaie fara sa vrea... Prima mea reactie a fost "jesse, come on! ce mama naibii?" si m-am culcat la loc. Dupa ceva timp, din nou... hai ba, da-o naibii! nu face asta asa... altceva faca asa, dar clar NU eu!

am gasit imediat un vinovat, si anume Maria care dormea ca un bebe mic ce e! Deci nici ea...

so, fiiiine, it's me! nici nu vreau sa-mi imaginez cum sforai cand dorm profund... so i won't!

3 comentarii:

Ciupanezul spunea...

:)) chestia asta cu sforaitul se rezolva usor. Trebuie doar sa eviti sa dormi cu fata in sus ;). Si eu am astfel de probleme si asa le-am rezolvat!

Oana spunea...

...sau sa-mi cumpar plasturi minune :D

Ciupanezul spunea...

Plasturii minune sunt varza. Crede-ma ca am incercat si degeaba. Sunt tampeniile alea de fac reclama la TV si nu-s bune de nimic. Sa stii ca sforaiturile se trag si de la bautura :D BTW am inceput din nou sa sforai, stressul, restantele, facultatea, locul de munca ... NETUL!