vineri, 24 aprilie 2009

hai sa ne jucam!

... cu mintea, idealurile si sperantele studentilor din anul 3 care din vara isi cauta serviciu in vastul domeniu de Asistenta Sociala din Romania!

sunt unii profesori carora le place sa vorbeasca off the record, daca pot sa zic asa, de ceea ce ne asteapta, in viitorul mult prea apropiat. nu ar fi o problema, chiar imi place sa stiu in ce ma bag si cam cum o sa fie... daca nu s-ar contrazice si nu m-ar arunca iar in ... confuzie totala!

asadar, vine o profesoara si ne povesteste de cat de frumos o sa fie, cum o sa ne asculte toti parerile, ca nah... fresh meat, fresh thoughts, cum ea invata de la studentii din practica si de la cei care de abia au terminat facultatea, cum totul e roz, plin de fluturasi si curcubee.

tu, student credul ca nah... zice profa, mai mai ca faci pe tine de emotie, ti se umezesc ochii de fericire, ai o privire tampa pe fata (asa cam ca Puss in boots din Shrek) si iti doresti sa mergi acasa, sa inveti ca sa termini dracu sesiunea, sa scapi de licenta ca sa mergi in RAI (sistemul de asistenta sociala)!

fericire maxima, dorinta de viata, uhuuuuu... pana cand alta profa iti zice ca nu, nu o sa te asculte nimeni, ca nici nu o sa se stie ca existi... poate doar in cazul in care desparti Marea Neagra in 2 si treci tot sistemul in partea cealalta, daca mori si invii a 3a zi, daca reusesti sa-ti faci beneficiarii sa iasa din SPAS pe picioarele lor, venind in carucior... chestii din astea SIMPLE!

din nou in... confuzie totala si... si nimic!

Un comentariu:

Anonim spunea...

OANA,devil's not so black as he's painted ..Esti o scumpa inocenta[sau cel putin asa cred].Atentie la culorile tranzitorii din viata,ele exista si ne ajuta sa supravietuim..

unchiu" NELU de la ALEXANDRIA[&tanti MIA din aceeasi locatie]