marți, 21 aprilie 2009

super skills!

nu stiu cum e la voi, dar la mine, daca s-ar putea, s-ar parca masina pe o rana, asaaaa un pic pe-o parte!

tot spatiul verde e plin de masini, asfaltul la fel, de trotuar nici nu mai zic... saraca jesse, nu mai poate sa faca pipi decat daca e jumate bagata sub o masina, fiind inghiontita din spate de alta.

azi dimineata am asistat la incercarea de iesire din parcare a unui nene. stanga masina, dreapta masina, in fata gard, in spate la vreo 2 m masina... buuuun! i-a luat ceva timp pana cand a reusit sa iasa. asta dupa ce s-a frichinit inainte si inapoi cu masina de vreo...50 de ori.

ma gandeam asa... oamenii astia mai trebuie sa faca niste ore de condus totusi, in special ca sa invete noi tehnici de parcare, ca e greu, tata, sa parchezi si sa iesi din parcare in situatia in care la fiecare 10 cm de masina, e o alta masina.

mai e o chestie care ma enerveaza... si anume isteria care se produce atunci cand se ocupa un loc de parcare de o masina necunoscuta. foarte urat! dar nu si atunci cand are avariile puse!!!

de ce si-ar lasa cineva avariile puse in cazul in care are de gand sa stea toata noaptea acolo?
ba, tu, ala care claxonezi ca istericu atunci cand vezi o masina cu avariile puse pe locul tau! hai sa-ti zic un secret, pleaca de acolo destul de repede ca nu e idiot sa-si cumpere o baterie noua in fiecare zi pe care sa o consume noapte doar ca sa faca misto de tine si sa-ti ia locul!

now i got it off my system! :)

Un comentariu:

unchiu'Nelu de la Alexandria spunea...

Acum stiu cine mi-a zgariat masina cand am fost la RALUCA..Si unde mai pui ca nu aveam alarma pusa..I was from TELEORMAN just..pacat impardonabil