marți, 19 mai 2009

bah

bah, ce dracu am tot scris eu p-aici? mai bine nu mai postam chestia anterioara... adica mai bine o lasam la stadiul:

furkey: da' termini postul ala, da?
eu: care post?
furkey: ai inceput tu ceva
eu: da?
eu: cand? cum?
furkey: asa arata, nu-s eu nebuna
eu: weird

da, scrisesem ceva. nu, chiar nu stiu cand, dar eu eram. fishy things are going on... :-?. incep si eu ca birchall: aloooooo, baietii cu ochii violet in cerculete, nu mai apasati pe butoanele altora. me has nothing to hide. eu chiar glumesc, aia e paranoica. continea oare sperma lu' pieleanu (caci el se spune ca ar fi fost norocosul (?) sexului oral facut de ana birchall) si ceva mutant intre aviara, porcina (pesta si gripa) si holera de a dat-o birchall in paranoia?

uite d-aia nu pot sa scriu un blog serios. ca nu-s in stare :P

2 comentarii:

Oana spunea...

ca sa nu mai zicem ca dupa mi s-a atribuit mie blogul ala :P

p.s. m-ai bagat in ceata cu birchall, pieleanu si sperma

Anonim spunea...

birchall a scris pe blogul ei ca neste baieti cu ochii albastri ii asculta telefoanele. nush de ce spune ea ca au ochi albastri (adica stiu, dar e alta poveste), ar putea la fel de bine sa-i aiba violet in cerculete, cum spuneam.

ioska (iosif bugle, antenist) a postat la el pe blog, acu' un an, un video in care una ii face sex oral unuia. majoritatea presei - 99,9% - spune ca e ana birchall, ba dupa o bratara pe care a vazut-o la ea, ba dupa par, ba dupa... mai multe. fiecare cum o cunoaste mai bine. iar el se spune ca ar fi sociologul pieleanu, un nene mult prea pro base ca sa ne intereseze prea mult.

el e cam paranoic, ea e paranoica. si ma gandeam ca, in timp ce ana presta, substantele or fi suferit mutatii, dracu stie, si ea a dat-o si mai rau in paranoia.