marți, 7 aprilie 2009

emergency plan!

ca tot apar pe la televizor cutremure nashpa in italia, cu multi morti and so on, am decis sa facem un plan in caz de cutremur!

asadar, oricine este acasa, insfaca pe bebe si pe jesse, dar si niste chestii de uz casnic, cum ar fi niste haine, incarcatoarele de telefon...u know! chestii pe care le iei repede!

so, bebe, jesse si chestii simple si ne intalnim in fata la Starbuck's din plazza ca macar sa murim cu burta plina de tort de ciocolata! sa fie tort de ciocolata de toti banii pe care ii avem!

cocand planul, mi-am dat seama ca exista o singura problema! pai daca noi reusim sa iesim din bloc si blocul cade (sau nu) dupa ce noi iesim din el, cam care ar mai fi sansele sa murim? poate sa cada plazza pe noi sau sa se crape pamantu' fix sub noi si sa cadem cu gratie acolo!

but hey, who cares about a tiny little flaw in a such a perfect plan?

sa fie tort de ciocolata!

after cutremur edit: nu am mers la starbuck's! they lied to me!

3 comentarii:

mama lu' maria spunea...

heeeeeey! mentionez ca am fost pacalita. nu am aprobat niciodata partea planului cu tort de ciocolata de toti banii. eu am zis cate-o feliuta, de bucurie ca am scapat :)

Oana spunea...

cerere respinsa!... pe motiv ca ai tradat partidu'

Ciupanezul spunea...

In cazul meu, in caz de cutremur real (nu provocat de mine), sar pe geam si merg la shaormeria de vis-a-vis sa ma indop. Stau la parter, avantaj eu, asa-i in tenis.